AVANTGARDE - EN KØKKENSERIE UDEN KOMPROMIS

DESIGN DER VIRKER

Avantgarde er en eksklusiv serie af fortolkninger af vand, træ, lys og luft – både i design og i overflader.

Det giver køkkenet en naturlighed og et enkelt udtryk, der følger den nordiske minimalisme gennem alt fra greb til skuffer.

ET STILRENT HJEM UDEN GRÆNSER

Med uno forms Avantgarde-serie bliver køkkenet en arkitektonisk harmoni og helhed, hvor indramningen af elementerne og de nøje definerede afstande udvisker grænsen mellem køkken og møbel.

TILPAS DIT KØKKEN TIL DIG

Flere skuf fer - eller gråt eksteriør? Du kan vælge, hvordan dit uno form-køkken skal være.

Tal med en af vores ejendomsmæglere om dine muligheder.

Den nordiske natur - vandet, træet, lyset og luften - her gennem årtier haft afgørende indflydelse på uno forms selvopfattelse. Vi lever af at leve med naturen. Af at fortolke den, respektere den og give den nye udtryk. Og vi kan ganske enkelt ikke få nok af veludførte snedkerdetaljer i et smukt stykke træ.

Med Avantgarde har uno form inviteret den nordiske natur indenfor. Også i designet. Du kan på Løvholm vælge mellem 4 malede overflader, der kan give dit uno form køkken det helt rigtige personlige udtryk for dit hjem. Naturligt. Og helt igennem ægte.

Glacier White er standardfarven, og uanset hvilken type bolig, du køber i Løvholm, kan du mod et tillæg på kr. 12.000 frit vælge en af de andre lækre naturfarver Kieselgrau, Steingrau og Anthrazitgrau.

Materialevalgsfristerne for visse boliger er overstået, disse boliger leveres med uno form Avantgarde køkken i farven Glacier White.

ESSENCE OF PURITY

Med Avantgarde er det lykkedes at skabe en fuldendt arkitektonisk harmoni. En helhed, hvor de smukt indrammede elementer og de nøje defineredeafstande mellem fronterne udvisker grænsen mellem køkken og møbel. Og hvor disponering, funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed. Drager øjet. Fryder.

CUSTOMIZE THE EXPERIENCE

Når alt er på rette plads og lige ved hånden, er det sjovt at lave mad. Derfor tilbyder uno form mange forskellige skuffeindretninger, som passer til enhver families liv i køkkenet. Når det gælder valget af selve skuffesystemet, har uno form gjort det mere enkelt; Krydsfinerskuffe i birk som standard, udstyret med fuldudtræk og soft close. Der er et skab med skuffesektion i hvert køkken på Løvholm. Du kan tilkøbe ekstra skuffeelementer i dit køkken mod et tillæg på kr. 7.000 pr. skab.

CREATED WITH PASSION

uno form er individuel luksus for de kræsne. uno forms snedkeri ligger i Danmark, og her bliver hvert enkelt stykke træ således vendt, drejet, vurderet og kælet for af passionerede fagfolk. Erfarne håndværkere, der stadig bliver bløde om hjertet ved synet af et veludført stykke snedkerarbejde – og som hver dag drives af viljen til at skabe formfuldendte helheder og eksklusive detaljer, der hver for sig er med til at give uno form liv. Og sjæl.