Nordvestkajen

På Sluseholmens nordvestkaj ligger den 5-7 etagers hyggelige Løvholm-karré med udsigt over Teglværkets vidtstrakte havneindsejling. 
Herfra strækker sig de hollandsk-inspirerede karrémiljøer med små træbroer over kanalerne - forbi holmens grønne parkområder og de padlende naboer fra næste holmestrøg.

KOM TÆTTERE PÅ NATUREN FRA DIN STUE

Fra mange af Løvholms 168 lejligheder er der direkte udsigt til vandet - hvad end det er fra de store vinduespartier, de hyggelige altaner, træterrasserne eller de rummelige tagterrasser. Læn dig tilbage i stolen med en varm kop kaffe og nyd et dejligt leben af fritidsliv i vandmiljøet lige uden for din hoveddør. 

GRÆS UNDER FØDDERNE, VANDET I BAGHAVEN

Frihed og plads til at boltre sig for store og små - og for livsnydere med en god bog i træernes skygge. 
Gårdmiljøet er Løvholms private have til fællesprojekter, legetid og kaffeaftaler med naboerne i bebyggelsen - eller bare en hyggelig grillaften med fødderne i græsset.

KANALER OG BROER FORBINDER LØVHOLM

Kanaler og broer forbinder Løvholm med Sluseholmens mange fællesskaber og små butiksstrøg. 
Her vokser Københavns nye spændende bydel med egen metrostation og sundhedscenter. 

URBAN BALANCE

Sluseholmens kvarterer med de hyggelige kanaler er inspireret af Amsterdams urbane balance mellem vand og by. De mange forskellige husfacader giver et industrielt storbypræg, stilrent afrundet med blødstrøgne teglsten og de grønne gårdmiljøer.
Løvholm er let tilgængeligt med både den kommende Metro 2024 lige uden for din hoveddør og parkeringskælder under bebyggelsen.

MED HØJT TIL LOFTET, OG VARME TIL FØDDERNE

Det åbne flow i boligerne strækker sig fra gulv til loft. Stuen er udstyret med gulvvarme og høje lofter, der giver rummet en lethed og ro, som passer til omgivelserne udenfor. 
Det industrielle design afspejler sig i de store vinduespartier og ståldetaljerne på terrasseværnet, mens rummeligheden og lyset inviterer til den lune, nordiske hygge. 

ET ÅBENT MILJØ

Et åbent miljø med store vinduespartier giver hele familien lyst til at samles. Løvholms kogeøer har en ekstra dyb bordplade, der skaber et barmiljø – en spiseplads – eller en plads til lektielæsning, mens der kokkereres på den anden side af øen.

Læsekrog. TV-stue. Lektiecafé. Gourmetkøkken. 
Det åbne koncept giver frihed til fællesrummets kvadratmetre - og en tidløs minimalisme, der kan omgive ethvert designikon. 

NEM HVERDAG MED HØJ KVALITET

Med et åbent koncept er der plads til at udfolde sig. Lejlighederne er udstyret med et højkvalitets uno form-køkken i minimalistisk snit. Skufferne er grebsløse. Stiltonen er formfuldendt og enkel. Ligesom hverdagen på Løvholm. 

ÅBENT KONCEPT MED PLADS TIL FAMILIETID

Et åbent koncept giver plads til familietid og kreativitet. Plads til at skabe, til at hygge, til at rumme hinandens projekter.
Hvad end det er skolestilen der skrives, arbejds- computeren, der kalder eller hobbyprojektet, der kræver en hånd, så er en stor, rummelig stue perfekt til fordybelse.

GÅRDRUMMET

Gårdrummet er ikke kun en grøn oase, men byder Havneløbets klare og smukke vand indenfor via den store portåbning.

MIDDAG MED UDSIGT

Fra Løvholms penthouselejligheder kan du se direkte ud over havnefrontens blå indsejling. Tagterrassen er indrettet med oliebehandlet trædæk, mørk funkisfacade og store vinduespartier, der giver masser af solindfald fra morgen til aften på det smukke, vestvendte Løvholm.

På badeværelset hersker en helt anden ro. Her træder du ud på lune grigio scuro-fliser i et moderne bad med forskellige dysefunktioner. 
Rummet er indrettet til de stille morgenstunder med plads til mindfulness og eftertanke. Under det brede vægspejl er indbygget HTH-skabe med skjulte greb, der kan rumme både håndklæder og toiletsager. 

Bliv en integreret del af byen
Fra spisestuen har du et fantastisk kig over Sluseholmens altaner og små brygger. Her er du en del af en større bymosaik, der kaster havblik direkte ind i stuen om dagen og glødende hyggebelysning fra nabobygningerne om natten.

Når hverdagen fylder, er det lækkert at komme hjem til et køkken der ikke gør det. Med et åbent køkkenkoncept fra uno form er der plads til både dinner cocktails, gæstemiddage og romantiske aftener i stilfulde rammer. 

Høje garderobeskabe. Lyse værelser. Friske saltbriser fra vinduet på klem. I det store værelse vågner du op til varme i plankegulvet og solstrejf fra de østvendte vinduer. 

Morgenmad med skyline - og kaffe på altanen. Der bor en helt særlig beroligende stemning i Slusekvarteret, som let smitter af på hverdagen. 

Den ekstra højde giver fællesrummet en anderledes industriel stil, som kan bære både lysekroner og designerlamper. 

Et hjem med plads til hyggekroge. De mange små indhak og vinduesfacetter giver rum til stilleben og eftermiddagskaffe med havet som nabo. 

Køkkenet er husets hjerte. Her skal være god plads til dybe skuffer, natmad på bare tæer og kulinariske mesterværker. Det enkle uno form-køkken giver rum til fordybelse og egne stiltoner mod det klassiske hvide. 

Det samlede spisestue og køkken-areal fungerer som et naturligt samlingspunkt i lejlighederne. Her er altid tid til en kop kaffe, en kreativ idé eller en sjov aften med vennerne. 

Et naturligt lysindfald åbner stuens panorama fra entréen helt ud til altanens stålbalustre.
De store vinduespartier og altandøren fungerer som en balanceret forlængelse af rummet, der inviterer til sene sommeraftener med udsigt over vandet.

Arkitekturen i boligerne er fokuseret på den nordiske lethed og den hollandske havnesjæl. Her er du tæt på vandet, hvor end du står. Panoramavinduerne lukker havets blå lys ind i stuen og danner en smuk maritim ramme om indretningen.

Det enkle design af badeværelset giver rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på rummet. Tilsæt gerne farvestærke vaser og håndklæder - eller fyld pladsen ud med naturlige plejeprodukter, der giver et roligt og lækkert udtryk.

Dyrk udelivet på din egen terrasse mellem de levende husfacader. Her er plads til grønne oaser, lækre liggestole og livsnyderi på første række. Brug det som en forlængelse af boligen – eller som en hyggelig have til solrige morgener med croissanter på menuen.

Når fællesskabet er vigtigt, tæller fællesrum ekstra. Et åbent køkkenalrum giver plads til hyggesnak over middagsbordet og skaber familietid midt i en travl hverdag. Her er plads til Lego-byggerier på gulvet, rolige læsestunder på sofaen og tid til hinanden.

Rum i rum. Kanter og finesser. Flow med hyggekrog. Løvholms lejligheder har skiftende loftshøjder for at åbne de store fællesarealer og samtidig skabe små rum i hjemmet, der giver indretningen frit spil.

Hvad skal jeg have på i dag? Der er noget helt særligt ved at kunne stå op til dit helt eget walk-in-closet hver morgen. Her er plads til både de pæne jakker og tennisketsjeren – eller drømmegarderoben med makeupbord.

Godmorgen på Sluseholmen! Fra soveværelserne er et skønt lysindfald og udsigt over de grønne områder og kanalerne. Nyd et øjeblik på sengekanten, mens du ser kanalbyen vågne op uden for dit vindue.

Nyd en middag i et åbent køkkenlandskab med skøn minimalisme! Det enkle Uno form-køkken har skjulte greb, der integrerer samtalekøkkenet let med spisestueplads og stuehjørne.

Så er der serveret hovedret i spisestuen - og dessert på altanen. Friheden er en essentiel del af livet i kanalbyen, hvor hvert rum er bygget efter livsnydernes bog. Der findes intet så beroligende som et glas rødvin med udsigt til bølgerne udenfor.

Let at rydde op. Sådan er det, når man har et integreret Uno form-køkken. Skabene har god plads til gryder og specialvarer, mens opvasken hurtigt er klaret i maskinen – og den gode bordplads gør det let at lave mad til både familie og venner.

Terrasseliv under åben himmel. Med en privat tagterrasse på toppen af Løvholm har du udsigt over hele Sluseholmen og Teglværkshavnen fra din egen grønne outdoor lounge.

Mocca med havudsigt. Grønne trætoppe ved badebroen. Morgensol fra 5. etage. Findes der nogen bedre måde at starte dagen på? Fra det åbne køkkenkoncept er der fuldt lysindfald fra gulv til loft – og tid til en rolig morgenstund med müsli og nærvær.